Корпоративни клиенти

YES COMFORT

YES Comfort има дългогодишен професионален опит в почистване на: големи търговски комплекси, бизнес сгради, производствени зони, вериги магазини, банки, шоуруми, супер и хипер маркети и други търговски и частни площи.

YES Comfort е изградила здрава връзка с всички свои корпоративни клиенти. Безпроблемното ни сътрудничество се дължи не само на високия професионализъм, но и на доверието, което съумяхме да завоюваме през годините, оставяйки усещане за сигурност и спокойствие.

Усилията на YES Comfort са насочени в това да бъде една от основните компании за почистване на офиси, адмнинистративни сгради, банки, бизнес и търговски центрове, молове и други. Поради спецификата на всяка от дейностите и зоните за почистване, за нас е важно да разберем повече за характерните особености на обекта – квадратура, брой етажи, брой помещения, степен на замърсеност и други.

При необходимост наш специалист ще извърши оглед. Така ще можем да дадем коректна информация, за огранизирането на услугата и ще калкулираме най-добрата цена. Независимо колко голяма е веригата, която управлявате, ще се уверите, че сме най-добрият избор за професионално почистване в цялата страна.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да изготвим оферта съобразно Вашите конкретни изисквания.


Когато става въпрос за чистота, ние от Yes Comfort сме Вашето решение!

YES Comfort LTD е сертифицирана:

  • Система за управление на качеството ISO 9001:2000
  • Система за управление на здравето и безопасността BS OHSAS 18001
  • Система за управление на околната среда ISO 14001

ПОПИТАЙ ЗА Корпоративни клиенти

Клиенти

Те избраха нас за партьор

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients