Покана за партньорство

Вие:
- сте собственик на физически или онлайн магазин, строителен хипермаркет;
- сте компания, която предлага услуги в сферата на инженеринга, електроуслугите, ВиК услугите, сервиз на битова техника, домашни и ремонтни услуги, ремонт на асансьори и ескалатори, профилактика и поддръжка на пожарогасителни и пожароизвестителни системи, изграждане и поддръжка на охранителни системи;
- сте професионалисти в озеленяването и поддръжка на открити площи;
- предлагате офис консумативи и печатни материали, дизайнерски и рекламни решения и оптимизация;
- предлагате професионални решения в борбата с гризачите и вредителите;
- сте собственик или мениджър на хотел, офис сграда, ваканционно селище или курортен комплекс;

Ако Вие търсите коректно и устойчиво бизнес партньорство с доказан български професионалист в предлагането на интегрирани фасилити услуги, не се колебайте и се свържете с нас.
Като една от водещите компании за професионално почистване Yes Comfort се стреми да разширява постоянно партньорската си мрежа и търговците, с които работи. Нашите конкурентни предимства са: качествено и своевременно изпълнение на всички предлагани услуги , гъвкавост на договорните отношения, изпипване на всеки детайл, компетентност на екипа, бързина на реакция при възникнали проблеми, конфиденциалност и стриктно спазване на всички партньорски договорености. Това е основата, върху която градим добри взаимоотношения с клиентите, партньорите и всички заинтересовани страни.

Възползвайте се от:
- Една постоянно развиваща се търговска марка в сферата на фасилити мениджмънта.
- Маркетингова и рекламна подкрепа, чрез осигуряване на онлайн присъствие, описание и списък на предлаганите услуги и продукти с цел приобщаване на нови клиенти за Вашия бизнес.
Свържете се с нас, за да Ви разкрием още за ефективността от общата ни съвместно сътрудничество. Екипът ни ще отговори на Вашите въпроси и ще Ви информира за търговските условия и възможностите за бъдещо партньорство.

Yes Comfort – Повече от чистота.


Клиенти

Те избраха нас за партьор

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients