Често задавани въпроси

ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТОТА, YES COMFORT
Как да заявя професионално почистване с Yes Comfort?
Моля позвънете на телефон 080040300 , за да си запишете час или да се информирате относно графика на екипите ни.
Какво е работното Ви време ?
Екипите ни по почистване работят от Понеделник до Петък в часовия диапазон от 09:00 до 18:00. Операторите в офисa ни са със същото работно време.
Трябва ли да присъствам по време на посещенията?
Вашето присъствие по време на посещенията е изцяло Ваше решение. В никакъв случай не го изискваме от вас, единственото важно нещо е да осигурите достъп в началото и начин, по който нашият
Колко ще струва?
Информация за цените на услугите - линк Ценоразпис или на телефон 080040300 след разговор с наш сътрудник.
Какви машини използвате?
Yes Comfort използва професионални машини на фирмите Karcher, Numatic, Nilfisk, Hako, Lavor.
КАКВИ ПРЕПАРАТИ ИЗПОЛЗВАТЕ?
Препаратите, които използваме са професионални и сертифицирани, отговарящи на всички европейски норми за екология и безопасност. Производител Ecolab.
ТРЯБВА ЛИ ДА ОСИГУРЯ ПРЕПАРАТИ?
Всички необходими препарати за почистването на вашия обект се осигуряват от Yes Comfort.
Какви поръчки изпълнявате?
Yes Comfort разглежда внимателно и индивидуално всяко едно запитване . Поемаме ангажимент единствено с поръчки, които можем да изпълним качествено и в срок. Всеки платежен документ за изпълнена поръчка е гранация за качество.
Какво почиствате?
Ние от Yes Comfort се стремем да отговорим безупречно и професионално на всички Ваши потребности, касаещи интериора или екстериора във Вашия офис или сграда. Услугите, които предлагаме, може да откриете в нашия сайт yescomfort.bg или да позвъните на националния телефон 080040300 и да коментирате с наш сътрудник всичко, което желаете.
Как процедирате при възникване на щета по време на работа?
Yes Comfort носи пълна отговорност и обезпечава материално всички щети, възникнали по време изпълнението на служебните задължения на служителите си в обекта.
Как процедирате при възникване на щета по време на работа?
Yes Comfort носи пълна отговорност и обезпечава материално всички щети, възникнали по време изпълнението на служебните задължения на служителите си в обекта.
Защо да се доверите на нас?
Перфекционизмът ни спрямо изискванията на нашите клиенти, които ние с уважение наричаме наши партньори, е основният ни приоритет. Убедени сме, че всеки един от тях заслужава перфектна чистота,

Защото нашите услуги ще Ви спестят разходи и време в дългосрочен период. Ние сме неоспоримият лидер на пазара за професионално почистване с най-гъвкавата и удобна платформа за онлайн заявка в България. Погрижили сме се за Вашето удобство – заявете професионално почистване онлайн – www.yescomfort.bg

Защото екипът ни се състои от квалифицирани специалисти с опит, които преминават през регулярни обучения с цел подобряване професионалната квалификация и усвояване тънкостите на почистващия процес. Единствената ни цел е да удовлетворим всички нужди на нашите партньори на достъпни цени, защото ние сме сигурни, че те го заслужават.

Защото ние от YES COMFORT се стараем всичко около Вас да е повече от чисто.


Клиенти

Те избраха нас за партьор

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients