YES Comfort LTD

ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТОТА

С над 11 годишен опит, ние от YES COMFORT LTD знаем колко е важно за Вас да можете да разчитате на гъвкав и професионален доставчик на услугата почистване.
Ние, създателите на фирмата, имаме дългогодишен международен опит в управлението и поддръжката на различен тип сгради. Ние познаваме и прилагаме отлично европейските и световните практики в бранша, за да ги направим достъпни и удобни за българските ни клиенти.
Утвърдихме лидерската си позиция благодарение на умелата употреба на иновативни технологии в областта на почистващата техника и препарати, в съчетание с усърдие, прецизност и безкомпромисно качество при изпълнението на възложените поръчки. YES COMFORT извършва комплексно абонаментно, основно и почистване на домове след ремонт, къщи, вили , офиси, адмнинистративни сгради, банки, бизнес и търговски центрове, молове, детски градини и училища, хотели и други, по нови стандарти за качество, техника и обслужване.
Екипът на YES COMFORT подхожда изключително прецизно във всички етапи на услугата – от първата среща с клиента до постигането на блестящия краен резултат. Фирмата разполага с екипи от високо квалифицирани специалисти, използващи иновационна техника и препарати с най- високо качество. Избирайки YES COMFORT, може да бъдете сигурни, че във Вашите бизнес сгради, магазини, офиси, промишлени складове, производствени помещения, както и във Вашия дом ще почистват професионалисти с добри комуникативни умения, изрядно работно облекло, качествена екипировка и с добра образователна степен. Нашите служители са специално обучени да работят дискретно, без да се натрапват. Единствената следа, която остава след тях е безупречната чистота.
В работата си ние от YES COMFORT имаме като първостепенно задължение да осигуряваме както уюта, така и сигурността и спокойствието на нашите клиенти. Затова подхождаме с пълна конфиденциалност по отношение на фирмените специфики и работната среда на нашите клиенти. Защото знаем, че чистенето е последната, финална стъпка от дългия път на качественото обслужване.
Защото ние от YES COMFORT се стараем всичко около Вас да е повече от чисто.Клиенти

Те избраха нас за партьор

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients